20%

Discount la produsele pentru amenajari interioare.

Adezivi | OSB

CELE MAI BUNE PRETURI

 • Profil CD 60 x 3000 x 0.5

  Profilele CD 60, sunt prelucrate la rece si confectionate din tabla metalica zincata cu o grosime de 0.5 mm. Aceste profile sunt folosite pentru realizarea structurii metalice de sustinere a placilor de gips carton, fiind utilizate ca profile perimetrale ale structurii.

  Profilul CD are latimea de 60 mm, lungimea de 3 metri si are sectiunea transversala in forma de C.

  Baza profilului are cate 3 rigidizari intermediare, iar talpile se termina cu o indoitura la 70 grade spre interior, pentru ancorarea dispozitivelor de suspendare.

  Datorita protectiei anticorozive asigurata de zincare, profilului isi mentine proprietatiile in timp. Zincul indeplineste o functie de tip bariera. In contact cu aerul acesta se acopera cu un strat de oxid de zinc, formand astfel o protectie naturala impotriva coroziunii.

  In lucrarile de montare a tavanelor suspendate si placarilor realizate din placi de gips-carton pe schelet de sustinere, profilele CD se asambleaza fara dificultati particulare.

 • Profil CD 60 x 4000 x 0,5

  Profilul CD 60 este fabricat din tabla de otel si se foloseste la construirea plafoanelor suspendate, a placarilor de tavan, placarilor de pereti si structurilor de acoperire a mansardelor, prin sustinerea placilor de gips-carton.

  Acest produs este anticoroziv si are o rezistenta indelungata, contribuind la obtinerea unei lucrari calitative in domeniul constructiilor/amenajarilor interioare sau exterioare.

  Sectiunea transversala a profilului este de tip C, iar talpile sunt prevazute cu rigidizari si cu indoituri de 90 de grade la baza.

  Dimensiunile acestui profil sunt 60 mm latime, 4000 mm lungime si 0,5 mm grosime.

Meniu